Vi hjælper med nybyggeri

Scroll ​for mere

​Nybyggeri i Vejle og Horsens

​Går du med drømmen om et nyt hus? Så kan vi hos Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS hjælpe dig! Vi står for alle former for tømrerarbejde i forbindelse med nybyggeri, og vi hjælper både private og erhvervskunder i og omkring Vejle, Horsens og Hedensted.

Ved nybyggeri kan vi stå for hele entreprisen

Når du skal i gang med nybyggeri, er det vigtigt, at der er helt tjek på byggestyringen, da det er afgørende for byggeriets succes. Det er derfor vigtigt at få det rette firma til at at stå for entreprisen, så du er sikret, at dit nybyggeri går som forventet.

Hos Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS har vi den rette ekspertise til at stå for hele entrepisen. 

Uanset om du skal bygge nyt hus eller sommerhus, så kan vi udføre alt fra de første skitser i idéfasen af dit nybyg til lægningen af taget i udførelsesfasen. 

Vi kan også stå for bestilling af alt det materiale, som skal benyttes. 

Derudover lægger vi stor vægt på at have en tæt dialog med dig som kunde, og vi sørger for, at dit nybyggeri altid bliver udført i højeste kvalitet.

Hvad koster nybyggeri?

​Det er svært at give en konkret pris på nybyggeri, da vores priser varierer alt efter opgavens type og omfang. 

Er du interesseret i en konkret pris på et nybygget hus, så er du mere en velkommen til at kontakte os og fortælle os om dit projekt, så vi sammen kan finde frem til en god pris, som også matcher dit budget.

Kontakt os for mere information om nybyggeri

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med nybyggeri af f.eks. træhuse, sommerhuse eller noget helt tredje? Så kontakt os med det samme på telefon 24 23 56 30 eller send en e-mail til os på morten@m-michaelsen.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Er du interresseret i et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os herunder! Vi besvarer dit opkald hurtigst muligt.

Professionelt tømrerfirma i hele Danmark siden 2009.