Få en flot og solid tilbygning til hus

Scroll ​for mere

Tilbygning til hus i Vejle og Horsens​

Mangler du en dygtig tømrer, som kan hjælpe med en tilbygning til hus? Hvis ja, så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS har vi stor erfaring med at udføre både ombygning og tilbygning for private og erhvervskunder. Vi har base i Horsens, men hjælper også kunder i Vejle, Hedensted og omegn.

Vi kan give professionel hjælp til enhver form for tilbygning til hus

Vi har hos Tømrerfirmaet Morten Michaelsen ApS specialiseret os i tilbygninger i alle afskygninger. Hvad end det er en garage eller blot et nyt skur i træ, du skal have bygget, så står vi til rådighed. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • At bygge skur
  • At bygge garage
  • At bygge carport
  • ​At bygge tagetage
  • ​At bygge udestue m.m.

Vi hjælper som sagt med mange opgaver, og sidder du med en opgave, som ikke er på listen ovenfor, så kontakt os gerne, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Når vi laver en tilbygning til hus, så er det ud fra dine behov og ønsker, og hvis du ønsker yderligere rådgivning og vejledning, så hjælper vi også gerne med det

Ombygning kan vi også hjælpe med

Trænger jeres hus til en kærlig hånd? Eller kunne jeres sommerhus godt bruge en ny stue eller et nyt køkken? Vi hjælper også med ombygning og renovering, og vi har bl.a. stor erfaring med køkken og bad samt med at lægge nyt tag og montere døre og vinduer.​

Uanset hvilket behov for ombygning du har, så kan vi hjælpe. Du skal blot kontakte os, så giver vi gerne et tilbud på netop din opgave.

Hvad koster en tilbygning?

​Vores priser på tilbygning til hus er afhængig af flere forskellige faktorer. Det kommer f.eks. an på, hvilken slags tilbygning, du skal have lavet, samt hvilke materialer du ønsker, vi skal benytte. Er du interesseret i en konkret pris, så kontakt os med det samme og fortæl om dit projekt. Så kan vi udarbejde et tilbud med en god og billig pris.

Kontakt os for en tilbygning til hus

Vil du have os til at stå for jeres tilbygning til hus? Så kontakt os i dag på telefon 24 23 56 30 eller send en e-mail til os på morten@m-michaelsen.dk.

Vi ser frem til at hjælpe med jeres nye tilbygning til hus!

Er du interresseret i et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os herunder! Vi besvarer dit opkald hurtigst muligt.

Professionelt tømrerfirma i hele Danmark siden 2009.