Udskiftning af vinduer og døre​

Scroll ​for mere

​Såvel indvendigt som udvendigt har vinduer og døre stor betydning for en bolig. Dels er vinduerne og dørene vigtige i forhold til husets udseende både inde og ude, og dels har de stor betydning for husets indeklima.

Derfor er det en god idé at få tjekket dine vinduer og døre, og hvis de har set bedre dage, så kan en udskiftning eller renovering være en rigtig god investering.

Lavere varmeregning med nye døre & vinduer

Det kan ikke ses med det blotte øje, men hvis ikke vinduer og døre er tætte, forsvinder der store mængder varme ud den vej. Selv må sprækker i vinduesrammen eller utætheder bliver til mange spildte penge på et år.

En udskiftning af dine vinduer og døre, eller som minimum en renovering af de eksisterende, vil altså i langt de fleste tilfælde være en god investering, som de følgende år vil tjene sig hjem på sparede varmeudgifter.

Højere salgsværdi

Huskøbere i dag kigger meget på en boligs energimærkning, når de skal vælge deres fremtidige hjem, og derfor kan du stille dig bedre i en eventuel salgssituation med nye vinduer og døre, som kan være med til at give en bedre energimærkning.

Derudover vil nye vinduer og døre også betyde et løft til husets udseende, som gør det mere attraktivt.

Skal vi hjælpe dig med nye vinduer og døre?

Vi opererer primært i Uldum, Vejle Horsens og omegn. Du skal være velkommen til, at kontakte os via 

telefon 24 23 56 30. Vi kan også hjælpe med nybyg, ombygninger & tilbygninger, køkken & bad og tagarbejde

Er du interresseret i et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os herunder! Vi besvarer dit opkald hurtigst muligt.

Professionelt tømrerfirma i hele Danmark siden 2009.