Hvem er Firmaet
Morten Michaelsen

Vi udfører total- og hovedentreprise

Vi er med hele vejen fra den første streg til du har nøglerne i hånden. Vores værdier bruger vi hele tiden i vores hverdag og over for vores kunder.

  • Ordentlighed
  • Samarbejde
  • Kvalitet
  • Troværdighed

Vores tømrer og jord- og beton folk kan skabe nye rammer.

Når din bolig eller virksomhed har brug for nye rammer, eller de gamle skal friskes op, står vi klar med rådgivning, projektering og dygtige håndværkere, der gør dine ideer til virkelighed.

​Det kan være alt fra en mindre reparation, almen vedligehold, til tanken om nye kvadratmeter. Vi tilbyder både tilbygning til hus og nybyggeri. Uanset opgavens størrelse vil vores tømrer løse opgaven, med faglig stolthed og kundetilfredshed i højsædet.

Morten Michaelsen.

Morten startede firmaet op i 2010, hvor han startede med at være sig selv. Efter kort tid fik han en svend ansat, i starten beskæftigede han sig med små renoveringer i nærområdet. Efter nogle år begyndte gå stærkt, både med opgaver og med at blive mange folk. Morten princip fra starten, har altid været at holde hvad man lovet, hvis man har aftalt en pris, kommer der IKKE en ekstra regning. Vi vil gerne favne bredt, og har meget fokus på den gode løsning, så det altid bliver det bedste resultat. 

Morten har altid en god løsning, og er skarp på det byggetekniske.

Ruben Laursen

I 2019 kommer Ruben Laursen ind i billedet som der i sin tid drev firmaet APL BYG i Løsning. Ruben er konstruktør/kloakmester uddannet og før han startede ved Morten sad han som projektleder, og har derfor stor erfaring med større pladser. I 2021 køber Ruben sig ind i Morten Michaelsen APS. Grundet Rubens tidligere virke, kan vi også udføre Jord- og beton arbejde.

Ruben har meget erfaring med hoved- og totalentrepriser